• di@riga.lv
    / +371 67026138

Pārcelta meistarklase par betona dekoratīvo elementu atjaunošanu

Tehnisku iemeslu dēļ no 8. jūnija uz 28. jūliju tiek pārcelta tēlnieka un būvmākslas mantojuma restauratora, Latvijas amatniecības kameras meistara Edvīna Krūmiņa meistarklase. Dalībnieki tiks informēti individuāli.

Pārcelta meistarklase par betona dekoratīvo elementu atjaunošanu

Joprojām turpinās pieteikšanās nākamajām meistarklasēm par būvmantojuma koka detaļu stāvokļa novērtēšanu un bojājumu protezēšanu, tradicionālajām krāsām un to pielietojumu ēku restaurācijā, kā arī vēsturiskā kaļķa apmetuma labošanu.

Reģistrēties ir iespējams tīmekļvietnē: https://ej.uz/meistarklases2022.

Paredzēts, ka jūnijā un jūlijā Rīgas domes Īpašuma departamenta rīkotajā restaurācijas kompetenču kursā notiks vēl trīs meistarklases. Tajās tiks sniegts plašāks ieskats augstāk minētajos jautājumos.

Papildu informācija: Irita Antoneviča – Rīgas domes Īpašuma departamenta Būvju sakārtošanas pārvaldes Klientu atbalsta nodaļas projektu vadītāja, tālrunis: 67181015, e-pasts: Irita.Antonevica@riga.lv.

Informāciju sagatavoja: Raimonds Grants – Rīgas domes Komunikācijas pārvaldes Ārējās komunikācijas nodaļas projektu koordinators, tālrunis: 67105656, e-pasts: Raimonds.Grants@riga.lv.


Rīgas domes Komunikācijas pārvalde

 Tālr.: 67026049, e-pasts: rdkp@riga.lv , mājas lapa: www.riga.lv

Facebook: https://www.facebook.com/Riga.lv

Twitter: https://twitter.com/rigasdome