• di@riga.lv
    / +371 67026138

Rīgas domes Īpašuma departaments arī šogad uzņems skolēnus darbam vasaras sezonā

Jau vairākus gadus pēc kārtas Rīgas domes Īpašuma departaments piedalās Nodarbinātības valsts aģentūras projektā “Nodarbinātības pasākums vasaras brīvlaikā personām, kuras iegūst izglītību vispārējās, speciālās vai profesionālās izglītības iestādēs”, tādēļ arī šī gada vasaras mēnešos departamentā darbosies jaunieši no vairākām Latvijas skolām. Šovasar departaments kopumā nodarbinās 36 jauniešus, kas veiks dažādus darba pienākumus.

2018.gada vasarā departamentā tika nodarbināti 105 jaunieši
2018.gada vasarā departamentā tika nodarbināti 105 jaunieši

Šonedēļ, 1. jūnijā, departamentā darbu uzsāka 14 skolēni, kas, galvenokārt, pilda arhivāra un projektu asistenta darba pienākumus, kas ietver darbu ar dokumentu sistematizēšanu, datu ievadi sistēmās, dokumentu skenēšanu, pavairošanu un arhivēšanu. Kā katru gadu, jauniešiem arī būs iespēja doties apsekot dažādus objektus Rīgā un tās apkaimēs, veikt datu un foto fiksāciju, iepazīties ar Rīgas arhitektūru un uzzināt vairāk par dažādu vietu un ēku vēsturi. Vasaras darbs Īpašuma departamentā ir lieliska iespēja jauniešiem iegūt pieredzi profesionāli, kā arī gūt jaunus iespaidus par Rīgas pašvaldības darbu un aktivitātēm.

Rīgas domes Īpašuma departaments vasaras darbā uzņems jauniešus gan no Rīgas, gan citām Latvijas pilsētu skolām. Kā rāda iepriekšējo gadu pieredze, nodarbinātie jaunieši ne tikai sniedz papildus atbalstu ikdienas darbā departamentā, bet arī ienes citādu redzējumu, idejas un viedokļus departamenta pārvaldībā un procesos, kas ir ļoti vērtīgi gan departamenta vadībai, gan darbiniekiem.