• di@riga.lv
    / +371 67026138

Iepazīsies ar Āgenskalna tirgus turpmāko darbību un iecerēm

Ceturtdien, 26. jūlijā, plkst. 11.00 Āgenskalna tirgū (Nometņu ielā 64) Rīgas domes priekšsēdētāja pienākumu izpildītājs Andris Ameriks kopā ar Rīgas domes Pilsētas īpašumu komitejas priekšsēdētāju Oļegu Burovu tiksies ar SIA „Kalnciema iela” vadītāju Kārli Dambergu, lai pirms gaidāmās āra tirdzniecības atsākšanas iepazītos ar tirgus turpmāko darbību un iecerēm.

Pasākumā piedalīsies arī Rīgas domes Īpašuma departamenta atbildīgie speciālisti, kā ar SIA „Kalnciema iela” pārstāvji – arhitekte Liene Griezīte un projekta vadītājs, arhitekts Roberts Valdmanis.

Nākamnedēļ, 3. augustā, Kalnciema kvartālā saimniekojošais uzņēmums SIA „Kalnciema iela” plāno atsākt Āgenskalna tirgus darbību un uzsākt āra tirdzniecību tā teritorijā.

Šogad februārī Rīgas domes Īpašuma departaments izsludināja Āgenskalna tirgus ēkas un tai pieguļošās teritorijas nomas tiesību izsoli. SIA „Kalnciema iela” bija vienīgā pretendente, kas 18. maijā ieguva tiesības nomāt tirgus teritoriju uz 30 gadiem. Šobrīd tirgus teritorijā ir demontētas visas vidi degradējošās būves.

Saskaņā ar Rīgas domes Īpašuma departamenta izstrādāto nomas tiesību nolikumu nomniekam Āgenskalna tirgus ēka un tai pieguļošā teritorija pilnībā ir jāatjauno trīs gadu un sešu mēnešu laikā.

Aicinām arī plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus iepazīties ar Āgenskalna tirgus turpmāko darbību un iecerēm! Tiekamies pie vēsturiskās ēkas galvenās ieejas.