• di@riga.lv
    / +371 67026138

Informēs par līdzfinansējumu atsevišķu vēsturisko būvju saglabāšanai Rīgā

Ceturtdien, 24. oktobrī, Koka Rīga telpās Krāsotāju ielā 12 notiks Īpašuma departamenta Būvju sakārtošanas pārvaldes organizēts seminārs “Par līdzfinansējumu atsevišķu vēsturisko būvju saglabāšanai Rīgā”.

Informēs par līdzfinansējumu atsevišķu vēsturisko būvju saglabāšanai Rīgā

Pašvaldība aicina apmeklēt semināru par līdzfinansējumu atsevišķu vēsturisko būvju saglabāšanai Rīgā. Semināra laikā tiks stāstīts par plānotajiem jaunajiem Rīgas pašvaldības saistošajiem noteikumiem “Par līdzfinansējumu atsevišķu vēsturisko būvju saglabāšanai Rīgā”, kā arī izmaiņām atbalstītajā līdzfinansējuma programmā.

Pieņemot šos noteikumus Rīgas pašvaldība nosaka kārtību, kādā pašvaldība var piešķirt līdzfinansējumu vēsturisko būvju, kuras galvenais lietošanas veids ir “viena dzīvokļa mājas”, “divu dzīvokļu mājas”, kā arī nedzīvojamo ēku publiskai apskatei pieejamo fasāžu un citu ārējo būvkonstrukciju saglabāšanai.

Lai uzzinātu par izmaiņām atbalstītajā programmā, kā arī lai sagatavotos veiksmīgai projektu sagatavošanai un iesniegšanai projektu konkursā, aicinām apmeklēt attiecīgo semināru klātienē vai noskatīties to tiešsaistē.

Seminārs notiks 24. oktobrī  plkst. 16.00 Koka Rīga telpās Krāsotāju ielā 12, Rīgā un to būs iespējams vērot tiešsaistē Facebook Rīga attīstās un YouTube kanālā “Rīgas līdzfinansējums ēku atjaunošanai”. Reģistrēšanās semināram: https://ej.uz/seminars_24_10_2024

Informāciju sagatavoja: Ineta Miglāne, Rīgas pašvaldības Ārējās komunikācijas nodaļas projektu koordinatore, e-pasts: ineta.miglane@riga.lv