• di@riga.lv
    / +371 67026138

Rīgas pašvaldība aicina uz lekciju par arhitektoniski mākslinieciskās izpētes lomu ēkas restaurācijā

Ceturtdien, 3. novembrī, plkst. 16.00 Rīgas pašvaldība aicina uz lekciju “Arhitekta slēdziena un arhitektoniski mākslinieciskās izpētes loma ēkas restaurācijā”. Lektors Dr.arch. Ilmārs Dirveiks. Pasākums notiks klātienē koka arhitektūras ēkā “Koka Rīga” Krāsotāju ielā 12, Rīgā.

Rīgas pašvaldība aicina uz lekciju par arhitektoniski mākslinieciskās izpētes lomu ēkas restaurācijā

Lekcija paredzēta vēsturisko ēku īpašniekiem, interesentiem un tiem, kuri plāno pieteikties Rīgas pašvaldības līdzfinansētajai kultūrvēsturiskā būvmantojuma objektu un dzīvojamo māju saglabāšanas programmai. Lekcija sniegs iespēju labāk izprast arhitektoniski mākslinieciskās izpētes nozīmi atjaunojot ēku un apzināt objekta kultūrvēsturisko un māksliniecisko vērtību.

Pietikšanās pasākumam: zvanot uz tālruni 67037293, rakstot uz e-pasta adresi atjauno@riga.lv vai aizpildot pieteikuma anketu https://ej.uz/03_novembra_lekcija.

Papildus informējam, ka ir izsludināta pietiekšanās konkursam „Rīgas valstspilsētas pašvaldības līdzfinansējums publiskai apskatei pieejamo kultūrvēsturiskā būvmantojuma objektu un dzīvojamo māju saglabāšanai 2023. gadā”. Projektu iesniegšanas termiņš ir līdz 2023. gada 17. februārim. Konkursa nolikums un vērtēšanas kritēriji pieejami mājaslapā www.atjauno.riga.lv.

Informāciju sagatavoja: Solvita Brence-Kauste, Rīgas domes Komunikācijas pārvaldes Ārējās komunikācijas nodaļas projektu koordinatore, tālr.: 29442982,
e-pasts: solvita.brence@riga.lv