• di@riga.lv
    / +371 67026138

Darba sanāksmē pārrunās Lucavsalas mazdārziņu teritorijas aktuālos jautājumus un iespējamos risinājumus

Piektdien, 30 .jūlijā, plkst.11.00 Rīgas domes amatpersonas un apkaimes biedrību pārstāvji kopīgā darba sanāksmē klātienē iepazīsies ar Lucavsalas mazdārziņu teritoriju, savstarpēji pārrunās aktuālos teritorijas sakārtošanas jautājumus un iespējamos risinājumus.

Darba sanāksmē piedalīsies Rīgas domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis, Rīgas domes Īpašuma departamenta direktora p.i. Vladimirs Ozoliņš, Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta direktore Ilze Purmale, Apkaimju attīstības un klientu apkalpošanas centra Āgenskalna punkta vadītāja Aija Lilienfelde,  Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes priekšnieks Artis Strāders un Rīgas domes Teritorijas labiekārtošanas pārvaldes priekšnieks Viktors Admidiņš. Sanāksmē ir aicināti piedalīties arī Lucavsalas apkaimes biedrību pārstāvji, kā arī mazdārziņu nomnieki un dārzkopji no Jumpravsalas un Kazas sēkļa.

Aicinām darba sanāksmē piedalīties arī plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus! Tiekamies pie ieejas Lucavsalas mazdārziņu teritorijā, kura atrodas iepretim tirdzniecības centra “K SENUKAI” autostāvvietai.

Informāciju sagatavoja: Baiba Kantiņa, Rīgas domes Īpašuma departamenta Sabiedrisko attiecību projektu vadītāja, tālr. 67181181, e-pasts baiba.kantina@riga.lv

Rīgas domes Komunikācijas pārvalde