• di@riga.lv
    / +371 67026138

Apspriedīs Vidzemes tirgus attīstības un atjaunošanas iespējas

Otrdien, 22.maijā, plkst.11.00 Rīgas domes Pilsētas īpašuma komitejas priekšsēdētājs Oļegs Burovs aicina klātienē apskatīties, apspriest un diskutēt par Vidzemes tirgus turpmākās attīstības un atjaunošanas iespējām. Tikšanās notiks Vidzemes tirgus teritorijā, Brīvības ielā 90A.

Diskusijā par tirgus attīstības iespējām piedalīsies Rīgas domes Pilsētas īpašuma komitejas deputāti, Rīgas domes Īpašuma departamenta vadība un atbildīgie speciālisti, kā arī AS “Rīgas Centrāltirgus” valde. Piedalīties aicināti arī pārējie Rīgas domes deputāti.

Pagājušajā nedēļā, 14.maijā, Rīgas domes Pilsētas īpašuma komitejā skatīja domes lēmuma projektu par Vidzemes tirgus ēku un pieguļošās teritorijas ieguldīšanu AS “Rīgas Centrāltirgus” pamatkapitālā. Sēdes laikā komitejas deputāti vienojās par to, ka ir nepieciešams pilnvērtīgāk izstrādāt tirgus teritorijas turpmākās attīstības un atjaunošanas plānus.

Aicinām  piedalīties  mediju pārstāvjus!

Informāciju sagatavoja: Baiba Gailīte, Rīgas domes Īpašuma departamenta Komunikācijas nodaļas vadītāja, tālr.: 67037357; mob. tālr.: 26555927; e-pasts: