• di@riga.lv
    / +371 67026138

Nedēļas nogalē pie Rīgas skolām Imantas un Mežciema apkaimēs atklās sporta un aktīvās atpūtas laukumus

Nedēļas nogalē, 8. un 9.septembrī, pie Rīgas skolām Imantas un Mežciema apkaimēs atklās sporta un aktīvās atpūtas laukumus.

Sestdien, 8.septembrī, no plkst.11.00 līdz plkst.15.00 sporta un aktīvās atpūtas laukuma atklāšanas svētki notiks Imantas apkaimē pie Rīgas 96.viduskolas, Auru ielā 6a.

Svētdien, 9.septembrī, no plkst.11.00 līdz plkst.15.00 sporta un aktīvās atpūtas laukuma atklāšanas svētki notiks Mežciema apkaimē starp Mežciema pamatskolu un Rīgas 89.vidusskolu, Hipokrāta ielā 27/29.

Atklāšanas svētkos uzstāsies bērnu pop un deju grupas, būs dažādi muzikāli priekšnesumi, burvju mākslinieki, cirka studija, ielu vingrotāju šovs, velo triki, diskotēka bērniem, dažādas sporta spēles, rotaļas ar pasaku tēliem un burbuļu šovs.

Sporta laukumos ir izveidoti jauni futbola laukumi, uzstādīti ielu vingrošanas iekārtas, izveidoti sadarbībā ar “Velosolutions” jauni velo laukumi, multifunkcionālie laukumi dažādām sporta spēlēm, kā arī rotaļu laukumi.

Sporta un aktīvās atpūtas laukumus, pēc Rīgas domes Īpašuma departamenta pasūtījuma, pie Rīgas 96.vidusskolas izveidoja būvuzņēmums “LNK Industries” un bet starp Mežciema pamatskolu un Rīgas 89.vidusskolu būvuzņēmums “VELVE”.

Visos minētajos pasākumos tiks veikta foto un video fiksācija, materiāli var tikt izmantoti publicēšanai.

Informāciju sagatavoja: Baiba Gailīte, Rīgas domes Īpašuma departamenta Komunikācijas nodaļas vadītāja tālr. 67037357, mob.tālr.26555927, e-pasts: baiba.gailite@riga.lv