• di@riga.lv
    / +371 67026138

Dziesmu un Deju svētku Rīgas domes rīcības komiteja iepazīsies ar Mežaparka Lielās estrādes pārbūves darbiem

Ceturtdien, 12. aprīlī, plkst.11.00 XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu svētku un XVI Deju svētku Rīgas domes rīcības komiteja iepazīsies ar Mežaparka Lielās estrādes pārbūves darbiem. Tā būs pēdējā iespēja publiski apskatīt Mežaparka Lielo estrādi vēl kā būvniecības objektu, pirms pirmās būvniecības kārtas nodošanas ekspluatācijā, kas plānota 18. jūnijā.

Dziesmu un Deju svētku Rīgas domes rīcības komiteja iepazīsies ar Mežaparka Lielās estrādes pārbūves darbiem
Dziesmu un Deju svētku Rīgas domes rīcības komiteja iepazīsies ar Mežaparka Lielās estrādes pārbūves darbiem
Dziesmu un Deju svētku Rīgas domes rīcības komiteja iepazīsies ar Mežaparka Lielās estrādes pārbūves darbiem
Dziesmu un Deju svētku Rīgas domes rīcības komiteja iepazīsies ar Mežaparka Lielās estrādes pārbūves darbiem Dziesmu un Deju svētku Rīgas domes rīcības komiteja iepazīsies ar Mežaparka Lielās estrādes pārbūves darbiem Dziesmu un Deju svētku Rīgas domes rīcības komiteja iepazīsies ar Mežaparka Lielās estrādes pārbūves darbiem

Rīgas domes rīcības komiteja tika izveidota, lai nodrošinātu Rīgas kā stratēģiskā sadarbības partnera kvalitatīvu darbību XXVI Vispārējo latviešu dziesmu svētku un XVI Deju svētku sagatavošanas procesā . Latvijas valsts simtgadei veltītie svētki notiks Rīgā no 30. jūnija līdz 8. jūlijam. Rīcības komiteju vada Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks, viņa vietnieki komitejā ir: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja Eiženija Aldermane, Rīgas domes Pilsētas īpašuma komitejas priekšsēdētājs Oļegs Burovs un Rīgas pilsētas izpilddirektors Juris Radzevičs. Komitejā darbojas arī Rīgas domes atbildīgo struktūrvienību, departamentu un kapitālsabiedrību pārstāvji.

Pagājušajā gadā 20. aprīlī uz Mežaparka Lielās estrādes skatuves tika parakstīts līgums par estrādes pārbūvi. Pirmās kārtas būvniecības darbus, kas paredz jauna skatītāju laukuma izbūvi, pēc Rīgas domes Īpašuma departamenta pasūtījuma veic PS „LNK, RERE”.

Plašsaziņas līdzekļu pārstāvji laipni aicināti apmeklēt XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu svētku un XVI Deju svētku Rīgas domes rīcības komitejas izbraukuma sēdi uz Mežaparka Lielo estrādi.

Plašsaziņas līdzekļu pārstāvju ievērībai!

Sakarā ar to, ka pasākums notiks būvlaukumā, tad dalība tajā obligāti ir jāreģistrē. Lūdzam žurnālistus savus pieteikumus (vārds, uzvārds, personas kods, plašsaziņas līdzekļa nosaukums) līdz trešdienas, 11. aprīļa, plkst. 16.00 nosūtīt uz e-pastu: baiba.gailite@riga.lv

Žurnālistu ērtībai būs nodrošināts transports, kas līdz plkst. 10.15 gaidīs pie Rātsnama, RTU pusē. Savukārt uz vietas tikšanās būs pie Mežaparka Lielās estrādes 7. ieejas vārtiem (skatīt pievienotā kartē).

Automašīnas Mežaparka teritorijā varēs iebraukt no Viestura prospekta puses, tās varēs novietot pie 7. vārtiem. Pirms iebraukšanas parka teritorijā būs apsardze ar automātisko barjeru. Informējiet apsardzes darbinieku, ka dodaties uz Mežaparka Lielās estrādes pasākumu, un tiem, kas būs pieteikuši savu dalību pasākumā, tiks izsniegta vienreizējā iebraukšanas caurlaide. Uzmanību, Mežaparka teritorijā atļautais braukšanas ātrums ir 20 km/h !